Ontspanning

Ontspanningsmassage 
Massage is waarschijnlijk de oudste natuurlijke geneeswijze die wij kennen. Er zijn vele soorten massages bekend, maar in deze volgeboekte maatschappij is vooral de ontspanningsmassage een aanrader. Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een goede massage olie gebruikt wordt.  

Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Bij een goed uitgevoerde ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. 
 
U kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug/nek/schouders en hoofdhuid. Vooral bij (stress of verkeerde houding) rug- en hoofdpijnklachten is dit aan te raden. Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren. (rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen, handen, benen achterzijde, benen voorzijde, voeten en eventueel het gezicht)

Pitjit massage
Een speciale vorm van ontspanningsmassage.  

Heerlijk tot rust komen. Javaanse massage inclusief  hoofdmassage. Gebruik van natuurzuivere Javaanse etherische jasmijn olie. Stimuleert de bloedcirculatie, vermindert stress doordat balans tussen lichaam, geest en ziel wordt bevorderdVoorafgaande aan de massage wordt een korte anamnese gehouden.


Mocht deze informatie niet voldoende zijn voor u kunt u altijd contact met mij opnemen. 
Door naar de contactpagina te gaan.